0474 81 80 44

Over Maurice

Maurice Reekmans

Maurice Reekmans is onze vastgoed consulent uit Stevoort. Afgestudeerd als professionele Bachelor KMO & Ondernemen aan de UCLL Leuven-Limburg, behaalde Maurice met een grote passie voor de vastgoedsector nadien ook een postgraduaat Vastgoed.

Als vastgoedconsulent bij Swevers Vastgoed is het Maurice zijn streefdoel om iedere dag een goede relatie op te bouwen met zijn klanten, om zo een vlotte en correcte verkoop te realiseren.
Contacteer Maurice

Functie binnen het bedrijf

Vastgoedconsulent
Als vastgoedconsulent bij Swevers Vastgoed is het Maurice streefdoel om iedere dag een goede relatie op te bouwen met zijn klanten, om zo een vlotte en correcte verkoop te realiseren.

Met zijn kennis van de lokale vastgoedmarkt kan Maurice zijn klanten voorzien van deskundig advies overal waar nodig.

"Al 17 jaar zijn we een gevestigde waarde in uw regio."

Al 17 jaar is het team van Swevers Vastgoed een gevestigde waarde in Limburg. Met kantoren in Hasselt, Beringen, Borgloon Heusden-Zolder en Geel zorgen de erkende vastgoedmakelaars en een 15-tal medewerkers dagelijks voor een nieuw aanbod aan panden in de regio.

Iedereen binnen het team heeft zijn eigen specialiteiten zodat u verzekerd bent van deskundig advies, overal waar nodig. We begeleiden u doorheen het hele proces, telkens op een deskundige en transparante manier. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken.
Meer over Swevers Vastgoed

Vraag uw gratis, individuele schatting aan

Adres
U moet deze voorwaarden aanvaarden.